Pornind de la motto-ul „Educatia este cheia ce deschide poarta spre libertate” si de la dorinta de a ajuta in dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra, ne-am propus ca activitatea unitatii BomBon sa fie bine definita si axata pe doua tipuri de servicii :

  • SERVICII INTERNE ( SCOALA dupa SCOALA / INAINTE de SCOALA ).
  • SERVICII EXTERNE / SCOALA DE VARA ; Transport  copii din afara institutiei BomBon la scoala si acasa + Activitati Educative, Artistice si Sportiv-Recreative prin Cursuri / Cercuri / Cluburi dedicate copiilor inscrisi la BomBon dar si din afara institutiei. / Avem deschisa unitatea in timpul vacantelor oferind copiilor un cadru relaxant de recreere si petrecere a timpului liber in colectivitate, prin diverse jocuri, cercuri si cluburi organizate.

SERVICII INTERNE :

Asistenta si indrumare calificata in efectuarea temelor pentru acasa cu invatatori, profesori care activeaza in sistemul de invatamant primar, gimnazial al Ministerului Educatiei ( metode interactive, creative, moderne ) + activitati educationale de aprofundare si sedimentare a materiei predate cu finalizari in diverse examene si/sau concursuri ( Road to Cambridge YLE, concursuri de matematica, romana, stiinte, etc )

Program de parenting, consiliere si evaluare psihologica, logopedie, etc ( cand este cazul ).

Control medical regulat prin colaborare cu medic specialist pediatru si asistenta de pediatrie.

Cursurile optionale de canto,pian, chitara, vioara, tobe se desfasoara individual, sedinta de 50 min. cu profesori de specialitate. Punem la dispozitie clase dotate cu tehnica specifica fiecarui instrument. Dorim a descoperi,ghida si perfectiona talentul si potentialul copilului dvs.

Cercul optional de actorie de 90 min. urmareste dezvoltarea aptitudinilor in viata de zi cu zi, indiferent de domeniul de activitate pe care il va alege copilul dumneavoastra in viitor. Cursul este predat de actori profesioniști cu experiență vastă în teatru și specializare în psihopedagogie.

Suntem deschisi in permanenta in a colabora cu dumneavoastra, parintii si de a ne plia nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Dorim sa ajutam copilul sa-si dezvolte si sa foloseasca la maxim toate abilitatile pe care le are, sa-l incurajam sa depaseasca orice obstacol legat de efortul intelectual, viata sociala si acomodare in colectivitate.

SERVICII EXTERNE :

Oferim transport copiilor ce nu sunt inscrisi in unitatea noastra, de acasa la scoala sau de la scoala spre casa.

Organizam  activitati educative, artistice si sportiv-recreative dedicate copiilor din afara institutiei, atat in timpul anului scolar cat si in vacante. Deasemenea oferim si cursuri de muzica, cercul de actorie, cursuri de limbi straine, romana, matematica, stinte si IT.